Укра на

Моя велика Батьківщина,
Заради тебе варто жити,
Не перестану говорити,
Як я люблю свою країну.
Переді мною вона є:
Красива , вільна і щаслива,
Усюди тут твоє й моє,
Але так мало зараз патріотів ,
Тих що державу люблять й бережуть
I як багато тих, які за гроші
її забудуть, згублять й продадуть!
І як меня стає від цього тяжко,
Як не любити рідної землі,
Ніколи не покину Україну,
Бо буде дуже соромно мені,
Я Україну не віддам нікому,
Не зраджу Батьківщину я свою,
Бо я шаную українське слово,
I мову солов`їную мою!

2011


Рецензии
Ты не перестаёшь удивлять,красиво!

Дима Яковенко   16.04.2012 00:49     Заявить о нарушении
спасибо^^

Кошкина Люба   16.04.2012 01:10   Заявить о нарушении