***

Усім тобою прагну володіти...

Усім тобою прагну володіти,
Даруючи натомість всю себе.
Я хочу разом плакати й радіти,
І душі відкривати, наче діти,
Як найсвітліші янголи небес.

Я хочу знати кожен клаптик тіла,
Я хочу пам'ятати кожен рух...
Я хочу, щоб діброви зеленіли
Від дотиків щасливих наших рук.

Любити хочу віддано, як мати.
Любити хочу чисто, як дитя.
Якщо цього для тебе забагато,
То краще зразу геть з мого життя!


Рецензии