Дороги праведнi i грiшнi...

Дороги праведні і грішні,
Думки і ниці, і горішні
Бентежать нас і нас ведуть
До смітника чи цвіту вишні.
Та длань свою простяг Всевишній
Надією крізь каламуть.

У цьому метушливім світі
Ми вочевидь усі, мов діти,
Не розуміємо добра.
Лукавий закидає сіті,
Щоб залишили думи світлі,
Забули матір і сябра.

Рятує Великодня милість:
У ній прозріли, оновились,
У ній блаженствує душа!
У ній одній одважні крила,
Із Божим Духом Божа сила,
Що береже нас і втіша...


Рецензии
Вітаю, друже, з новими темами у твоїй творчості.

Алексей Бинкевич   23.04.2012 09:19     Заявить о нарушении
Спасибі на доброму слові, друже!

Вячеслав Романовський   24.04.2012 11:15   Заявить о нарушении