А я тут на плитку с Кащэй

: Ах, грий жэ мынэ постСкорей Ш!
А то я вшэ выхворыв дэсь
Сходыты, да, на горшэчк.

И, да, мэнэ токам нагРейшь.
Я Ж вам тут такый прам Стрылэць.
Колы ты ны вжо пу рак бэй.
Да шо Ж то за пак-ведзь кишэчнь... О так мы найився гуркэй
С кахПухСтой пустэньк.

Ну, вот: молочка с сто бычкэй,
Шо гондэ й тоби добРый дэнь.
Ну, щэ но й я й спав в варымне-т. В лёху й вытТоп Ш тут.
А веть сераДинап гапРельк!
Ну, сплю в кажухе, Р!..


Рецензии