Навсегда я забыл тишину

Только снова иду к ДырЖанцю.
Шоб оцюГаты гаци всих гусь,
Шо загаДзили всю Зь Беларусь. О! Мечта всех СаБак за верСту!
Я стаю на псту: я Пастух!
Я паСцюсь и за татКу Сь зь бабуль.
Бо яны вжо Ж нядужь.

В ШаБаны понаЙихав пынькы:
Ну, давай жа, прыяць, забанКирв!
Да ны тут-та былы щанючкы Ш:
Дай мни, Бацька, гарРих! - А я гондэ замэрз, ЕК мыдьВидь,
На котРогГох я й шуб ны й надифш. -
Пацана роспытала шпана Ж,
Шо за пяткы в Стрыльца. -

Да! Даюць прыКурвыць КудраШик: с Коляды шэ й до сих пир кныжкы
Шлюць да шлюць...
Ну, а грошы в цыбульц. 


Рецензии
Я стаю на пасту. Я Ж шо, скунс.
Ось и тут загубыл ьуКфу У Жь.
Я бо мало тут зов7 пышу.
Ну, лыжу Ж но фш ув Жук
З 2цыть пар тут гойнучь.

Так! Ошыбку шукай тут одну.
Бо вжэ цыфро зь пышу К.

Васыль Брыль-Кобзар   13.11.2014 02:49     Заявить о нарушении