ВареНыкы Нике Зь ат Варавый аслаБаджДён!

БласлаВи жэ, Божэ праВый,
Шоб ны вый я вжэ так страшно Ж
По якыйся там ныщаСный,
Що й аж в сны, ну, пак встрыВайЕв. Гондэ Конь батальОн аж влупыв бо Ж лярВав.
Рама ОМ, Кришна знОМ
МатОМ крыйЮць Бабу Зь.

Да, вот так я й напиВВаю, Х,
Вав КрыТышыНе Ж нарМальНа й.
Ажны й чуты, ЕК паскуды да дають Мняв жыты влад с вси вж.
Рада, ОМ! Сита, ОХ!
ЕК жэ туфли збуты.

На дваре ли веТры звЕлы,
В ЕраВане ци вжа, Х, Вани
Сера ваты нагЛыкТагЛись и да ложка влад дапаЛись.
Ох, ты Ж ба, цемПерРакТурКаг!
В кагане-та цёпла й будзя Зь.
СовЕРшиль потФиг Брыч:
С восТуха ззиф бульКу Сь.

Мы ны снаЙим, шо дэ Рады
Да даваты з дохТар ВацМан.
Бо Ж ЖурНаля ИСтаВали З
Да на грошыкы  Лиса той. О, Гасподзь пак дапёк! ГенерРальНах самКа Ж.
Лиля ОМ! Лотаць ОМ!
В омуце не холЛадн.

На шыРоку ногу Ж можня жыты дэся за кошт тоГА Й,
Што Давае ци СаБацы
Хоць яку дзе помыч, бачтэ.
От як щотк гарна троць.
Дайтэ доху Янцы.

ЯнДыкс здох
Ведзь а во вж. Ну, ат ПалиВанца. Мы зайШоль да й ХодарКовЗкых
На палицу прама гонь дзе Зь.
И наМазав Маздзе й салав
На сальЛийДный гаж кальВальЛяк.

Брытва, брой! Гытё во Ж Огород овчарРок. Мы сцас вот вкыным плот
И спасём всих нашШых.

Ну, на БадЖаны, вах, Жанкы Ж.
Шо Ж такого гондэ важно.
Да и нашы вси прям карты мы выйКлатФай в партСИКгарРык.
В Аш Ха Бад
Вахэн вамп
Дазь зваНок
СИКчас жэк.

С днём рашТеня, Маня.


Рецензии