В ТаиЛанДзе утаНуля 30 лет як бела руска!

Ну, з русин-груЗин як бутта Ж.
Вот в чом справы Бала Мутар.
А ваГонь са и О: изь ИзьРахИль к Буцам!

А в наЧвах чвах все бяк
С Бяшамы-паскудцы.
Да, вот так Сава гарРуЕ.
Ни на Ру ци Сайце Саи. Да на руци кашю варРим вжь в варымни зек
Та й з Варавы.

Из ВарШав шов Казак.
Гой, да Алек Сан Дыр.
З ДырЖына шла жына, бачтэ, пешкаДрала вж.

Ну, а печка Ш напеВала: дайця-дайте-дайте Сь Мняв мняць!
От пак лизэ зильле в яму ць.
Муць Малины
Просе в Пины.

Номыр з Довськ наш дойшов, гой, да й аж до Ж ШлаПань!
Да. Журнал НАРАВА.
Да. Любов таксама.
И да настаЯща
Ящар Щуку вжарРыф.


Рецензии