Так, ну, шо. ЦелефоньЦик охПлахЦим?

А то както ны кактус туз Мий.
И но Змий влад ГорыНыч Цим ПалЛыч
Дасьць ув лыч калачив фсим гаринь. Как-та дика, шо ты на иньДика Ш
Ны похожый шэ вэльмы, ГандРий.

Да, вот так гондэ в нас Ганди Рий: бытто пчолый пуд ПиньСьК.
И нывроком, ядКый
Брынь Васыль:
Шо сказаль, то зрокБиль!

Бо СКАзав, та иды, Хтось, в Дрыжын. И но там самогонКу Сь жыны.
А мы, хы, в ылыхТрон кошылькы вш.
Да ны надто, гляды,
Попады...
На Подыщ


Рецензии