Ну, так вот. Тут у нас одна новость

А ны вэльмы ты гонды заСМИйсь!
Антонюк, ну, который ГеОрГий,
Насадыв ВасильКу Сь ГеорГин.

Нам яцьвяГамы зватыся годэ.
Мы нашлы шэ дуль лебов з ВолЛынь!
И профеСор усПомНили Соросав.
Ну, а Прыпять впадает уш в Нил.

Минску слава й почот, шо ныхто вжэ
А й ны й возьмэ прам Посох КузьМич.
И ны дойдэ до господа бога.
Шо такым, ну, СыБэ возоМниль.

Мни ли МАИШ минта дэсь в Яново,
Чы но так дэсь ядКый больШойВык...
Но я крэпко во зарэ усВойИль:
Да, дырВыну ны вынуць са й зибр. Полешук ны корМИЛь а ны Ж ЛИМ.
А ни дал а ни Ани Радна.
Рада баба, шо дид утопысь.
Да вот Биг дав шэ Ж ДАР ВОПЛЁЩИНЬ.

Хто таКый ГанТонюк? ЯндыкСны!
Благовесть АлекСаныч приНис:
ШыляГохВичя знис кыгыБигст. Так шо мы украинцам должны.
Ну, й пойЛяльКам сь католик аджык.


Рецензии