Прошито

Коли всі маршрутки, автобуси і поїзди
прибули до своїх адресатів трохи невпевнено
розчинилися двері липневої напівходи,
не боялися струму, бо мало бути заземлено.

Бо грілися в купі одні за великим столом
по різних краях, розливаючи трави карпатські,
ковтала твою філософію дивних розмов
і клала у чай, забувши про цукор зненацька.

Ми слухали інших верлібрами, римами, сном
десь там між поняттями віри й душевного попиту,
між книгами, чаєм у пошуках ''Без ГМО''
було нас прошито, неначе сторінки із зошита.


Рецензии
Прекрасно..!

Оксий Ожына   19.04.2012 01:46     Заявить о нарушении
Щиро вдячна!

Елена Славинская   21.04.2012 14:09   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.