так, як воно

Пробач мені, пробач мені,
Що я не вмер, що я живий.
                М.

«Я собі знаю». Ти собі знаєш.
Кажу тобі, гордість нас колись уб’є.
Мовчиш? Мовчи. Серце краєш.
Ти усміхаєшся. Ти пам’ятаєш – воно твоє.
Хочеться заховатись у найтемніше місце,
Закрити руками занадто яскраві зорі.
І ти вже давно не моя таємниця,
Я просто тобою хворий.


Рецензии