ЕК жэ мни с щанюкы

А я гондэ встаЕм и бырэмся за морКвы.
ПоКазаТы трэ Ж всем, шо и мы морХраНэць.
И я вот, щэ й Казак. Що ты, шо ты, ну, что вы!
Я апиСаны Ш дзед, шо гармошк но ламнэ вш.

Я апоЁк, как все. Шо снують по шасовы.
Да, ну, как жэ щэ мне зараБиць агурэц.
И я, ой, но встаю ий, яди ця каровы,
Но и думаю думк: ек жэ псов щэ Б ис Псков… Там жэ, хэ, Димкы фсе взь!
И но моляця с попыщ: так-так-так! Васыле Б
Щэ, О, П нам на выровк!

Ах, тут сучк ащиНильсь! А тут стока забБогТый!
Шо ны Биг, ны пориг
Ны й вальНульЕйць мяне Зь.
Ах, нащо Ж я родывсь!
Колы всё по дерьМовы
Я повыНён рабыць.
Я Ш Канёк ва РАНы щ.

Я Сь и пан, и мужык.
И даць трэга сь всим новым хоць лымисьКИ Сь яхвКый.
А то, ой, БрытВа сцыть.


Рецензии