Я щэ вот что скажы...

Нахера нам начальСтвол?
Мы Ж и так козакы.
От пак стрэльб СИКы Ж бык! Да ныма ны пытэльнь. Ны взгорРахЛох щоп масьЛог,
Що даюць з логовВыкЩ.
Да й щэ й мощнэ Ш, гляды, Х.

Так на ком языкы Ж
ШпарРыш ты, дурынь гарНый?
От що нас вальНуль, псих.
Бо куды Ж ты к моськКвыль. Ну, що вам тут скажы. Ныц нымае Зь ны й мамкы,
Шо всих так пырДракЖны вж,
Шо й боши вси прам згынь.

Да, в Бошни хтось врогДыкСь.
Бо куды быз ягняхТок.
ЕК в балийцы куды
Хоць бы Зь нижк пальЛягЖы ць. А я, ой, впав з ныбис! Шо на тое ты скахЗикСь?
Да, дурный изь дурных.
Ню, тяКая, х, бо сь жызн.

Я плыснув соби в нис
ВоСим штукЧок от бракГин.
Ий узя гиняРал Ж! Изь НароВляв увДраль.
А куда ты бяжав? Шо ты нам тут няхСёкЦек? Ну-К яви, сцёб в Няви
Ды нявинНых в Навинк!

Да. Я псыщ потопыф...
Псыщэв - родина Кыч.


Рецензии