Лелека не принiс у повиточку

Зима заплаче пізньою сльотою.
Здається, ця негода  без кінця.
В житті ти  зроду не була святою...
Святешність  тобі геть не до лиця.

Погода нам ще днів підкине ясних,
І сніг озимину накриє в полі.
Мені душа болить за всіх нещасних,
Що Бог не дав... дарунок щедрий  долі.

Над хатою ще птахи не кружляли.
Лелека не приніс у повиточку,
Дитиночку, яку ви так чекали,
Кровинку-сина чи красуню-дочку.

Розпуки стогін, а чи зойк жіночий?
Палкі  обійми, сльози серед ночі...
Летить за темний обрій  крик лелечий.
Твої заплакані  під  ранок сині  очі.


Рецензии
Гарно, співчутливо, життєво. Подобається, дякую.

Елена Каминская7   03.08.2012 18:21     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.