Червоне сонце - пiсня

1
Гаряча діброва, гаряча земля
Горить під ногами у мого коня.
Гарячі бажання, розплавлена сталь
Мішається з кров’ю у чорний кришталь.

І розпач, і крики ніщо для війни.
І спокій душевний уже не знайти.
Хто переможе, той герой.
Хто буде цар, а хто король?

Приспів

Ніщо не вічно, ніхто не вічний,
Друг стане коршуном, ворог – сном.
Колись здригнеться престол величний,
Гаряче серце скується льдом.

Нехай потоне у гіркій скорботі
Цей вибір, та нічого не вернеш…
Душа сильніша за страждання плоті,
Але її болю  не має меж.

Червоне сонце, червоне небо.
Останній погляд, потім забуття.
Нехай прокотиться вогонь по степу,
Розсудить давній спір саме життя.

2
Я зрадник чи лицар? Святий чи проклятий?
Я будь-який осуд прийму як розплату.
Мій кінь іде кроком по мертвій діброві,
Червоне сонце, червоне від крові.

Я кат і мучитель? Герой і спаситель?
За зраду я помстою лютою б’ю.
Мій друг і мій демон, ти став мій гнобитель,
Я крові твоєї багато проллю!

Приспів.

3
Жорстокий ворог, блискучий ворог…
Хай попіл мій розвіє він, як пил.
Та чорне серце, що чорніш за порох,
Клясти я буду доки стане сил!


Рецензии