Колись давно, любили Укра ну...

Колись давно любили Україну.
Були тут патріоти,козаки.
Було життя складне, мабуть, сурове,
Але охоче з цим боролися завжди.

Тоді скрутне було у Батьківщині
становище, але було.
А зараз - все: свобода, навіть слова.
А говорити більш нікому не дано.


Рецензии