Шо вам даты ящэ, Маи дзеци?

Можа, мёду а во на стаЛу?
Так настала святая Зь нядзеля. Мозя, влад сцо пад пуць? -

А в Настаськы мойий добРый вэчор.
Мой оно соби гондэ кутю.
И ны Ж мата а во за прам сенцы й.
Там карова Ж пахСекЦ на стаГу Сь.

Да, НаставНик Сь тамит: Тима туфт.


Рецензии