Мен б не плакати! Я в льна

Мені б втікати від тебе .Далеко- далеко.
На край землі, щоб спала пелена.
Мені б тебе забути. Та не в змозі.
Це божа кара, чи така судьба.

Мені б не плакати! Я вільна.
Радіти- не нести журу.
Та в цьому бачиш, тільки ти повинен.
Та не жаліюсь,  так якось живу.


Рецензии