Без думок

Тільки на обрії снів пророчих
Ти зрозумієш як пити чай,
Звареного народом ковшу,
Змеленого в гіркий відчай.
Багатогранне,без срібла сіре
Твоє життя як шило й мило.
Як кіт в мішку,що день настане
Принесе і біль і рану.


Рецензии