Укра на це моя земля

Я вдячна долі, що живу у цій країні,
Співучій моїй ненці Україні.
Мені так часто хочеться зігріти
Серця дітей, що хмарами закриті.
Хай сонечко їх доторкнеться знов
Наповнить радістю, надією, добром.
Хай всі дорослі разом стануть в коло
Війни і голоду щоб не було ніколи.
За мир, за щастя,за добробут я
Бо Україна це моя земля.


Рецензии