Бейби зи

БЕЙБИ ЗИ

Бейби Зи
Бейби Зи
със щастие
дома краси.
Виж
в ръчичките игриви,
пърхат 
пеперуди живи,
а в крачетата мънички
весело
играят птички.
И с езиче
бърборика,
ма-ма,
ма-ма
сладко вика,
Вечер с бибката бълбука,
и със сънчо дълго гука.
Сутринта
с очички си сини
мами
слънцето да мине.
От гласчето й засмяно
в къщи ставаме пияни.

Бейби Зи, Бейби Зи,
магията в сърцата си.


Рецензии