Ти ме намери

ТИ МЕ НАМЕРИ!
Мамо, мамо,
пълно е с деца…
Но къде си мамо, ти сега?
Моля те,
ела
 и прегърни ме!
И с усмивка мамо
утеши ме!

Колко съм самотна
и сама,
без мелувката ми
мамина…
Колко малко искам от света!?
С твоя песен  мамо, да заспа
и да се усмихна сутрин рано
щом посрещнеш ме
с целувка само.

Мамо, мамо, пълно е с деца,
но защо е тъжно?
Тук ела…
да превърнеш лошото в добро
с усмивката  на слънчево хоро.
Хайде мамо, ти ме намери
и любов в сърцето донеси.
Хайде мамо, ти ме намери
и любов с любов ми поднеси.


Рецензии