Пинокио

ПИНОКИО
песен първо място
за изпълнение на ДВС ТАРАЛЕЖИТЕ

Има важни в дните ни неща
а играта носи радостта.
На живота стъпките са три
обичай, вярвай не лъжи.

На живота стъпките са три
обичай, вярвай не лъжи.
Не бъди Пинокио дете!
От бедите трудно се расте.

Има важни в дните ни неща
и едно от тях е любовта.
От бедите тя ще ни спаси,
а за мен наградата си ти.

Не обиждай близките с лъжи,
вярвай в себе си и продължи.
И от грешките не се плаши,
успехът ще ги разреши.

Припев:
Ах какво дете ще си,
ако криеш се с лъжи!
И за миг не си мисли,
че лъжата не личи.
Погледни носът расте
на лъжливото дете,
Ще успееш ли кажи,
Ако пълен си с лъжи.


Рецензии