Ах, АмеРика тут гындэ да зьмеюк фпукСциля ф синцы!

ПомоЗитэ зиду зь ВийЦепск
БонБу Сь новШук пидЛогЖыты БР.

Во так школ гынды во. Трэба Ш загсСлукЖыты вж.
ШамБал новш
Ув жыдов,
Чым щэ й в Васькы в жыты.

Чуш нысэмо мы в корыты.
Но вытэ улад пойижтэ.
Вдруг да возьмэ, хы, ВасиЛий да й уйЛий грам двиСтых в зибра-г.
Очынь скор СкорБийОн
Щэ й КенТавра вбыты.


Рецензии