Упала барка да во Ш ув киш мни Шь

Ий я вже мнишь, ишь, шо й с капиЛюш ззиж.

Бо а ны пользы а ны от кобзый,
Шо туткы во й гнуть
В дугу Ж всю Русь.

Чого Ж хаТиш ты
У й раньню тыш.
Ийды й дымы, згынь, оно на всих пцич.


Рецензии