в дчай...

виверне-на ранок знову загорне.
вб*є і знову воскресить.
плюне в обличчя і зітре.
штовхне-руку простягне.
сердце роздавить- штучний клапан металевий поставить.
скаже навіжена-потім ніжна.
вдарить-приголубить.
розцарапає обличчя- зеленкою помаже.
ніхто не винен-винна сама.
що в нас завтра?
середа!да пішла вона.
прохолодно.на балкон тащу
ковдру.цигарки.вино.
болить-не болить.
пропила все це давно!


Рецензии