На войне, как на вижатом поле

На війні, як на вижатім полі,                Лиш ридання,і сльози, і плач.               
Ти жива, моя рідна матусю,
Ти жива, Україно, не плач! 

Ти не плач за дітей своїх, мила,
Бо вони полягли за добро,
Бо фашистів синочки розбили,
Їх нема, як повік не було!

Сину, сину! Максиме, Корнію,
Сину Грицю, Миколо, Павло!
Ми про вас на землі пам’ятаєм,
І не скажем, що вас не було!


Рецензии