Весняний день. На украинском языке

Залитий сонцем день весняний.
Я знов веселий, молодий,
Я знов закоханий і п'яний
Від буйства божевільних мрій.

Душа радіє, рветься в поле,
Де квіти - символи весни,
Де теплий вітерець на волі
Співає гімновi пісні.

Радійте весняні діброви
Під трелі лісових птахів.
В цей день я хочу жити знову,
І сенс життя я зрозумів.


Рецензии