Здiймаю руки до небес!

Здіймаю руки до небес!           15.04.2010
Ти не вернеш!  Ти не прийдеш!
І не воскреснеш! Не озвешся!
Ти тільки в снах моіх проллєшся!
Чекання вічністю проймеш!
Пригубиш серце! Обірвеш!
Розірвеш! Жалитимеш  біллю!
Сльозою!  Спомином! Підеш!
І у любові я прозрію!
І у коханні оживу!
І паростком зійду надіі!
Тобі сказати!  Що  люблю!


Рецензии
Людочка, так болюче і, водночас, дуже гарно написала. Це про Шуру... Царство йому небесне.

Вера Кухарук   02.05.2012 15:41     Заявить о нарушении