Lewd Log

LEWD LOG

Куплет 1
My pain is not for me
And I'm not for you.
I don't know how to be.
I wanna kill my youth

Куплет 2
At first all was wrong
But I’m trying to believe
I’m singing the strangest song
But I don't feel relief.

Припев
I cannot eat, I cannot sleep
I can't change this way of life
I am sad.
I can leave but
For me it's the big strife
I still cannot find
My way out.


Стих написан в 2010 году - Михалев Александр. Исполняет группа Ego Planets.
Для ознакомления с творчеством: vk.com/egoplanets


Рецензии