КачаРа Качка дажДатц!

Как мы тут гондзе ни мерз и ни зяб,
Всё жэ смуродзин всадзившыс однак.
И ни за што вуж на свеце Дурак
А ни паедзет да мамк. Влад бо дала зном чырпак. О такый во жэ, ну-да.

Чыркай но спичкай па буквицэ аль,
Аль дэ Баран а ни хрена вам драйв.
Кольца святыя жа Е ву Казла.
Если та падла Змия вж. Ий каченяць ейцав дасьць!

Мы но от хаты, а в хаты вжэ дрань
Влад навыдэ свий порадочок. Как Ж
Можэ бо буты, шоб сын був дэ кращ
Чым важ свята сатана, х! Я Ж от но мыску Ш взяля дя пидНисЛя пид гульЛяк.

Так шо помывся-побанывся Васьк
Да на святую ж Ныдилю ВырбНа, Х.
И потому согрышыв так, шо страшн
Вам тута во ий казаць. Ведь но маратый святар мае вас прав сповыдать.
Ну, а раз ты щэ й Кози замичань,
Выймэ вжэ душу с Стрыльца.

Да, вы ны знайитэ Стрэл Звёздый – нащ!
Гэто Ж но так шося в язь.
Сонцэ й Луна шо, царА?
Да ны хрына ведь ны варт.
Диты й быз йиъх во, Х, ракШтайц.

А мы вот йидым и бачым, ЕК нас слухае даж детвора вж.
В школах, аджэ Ж, пэршый клас
Гэтка навука ву шпань.
Вот: удавылась красавк
Гонды в актобусы радм.
Трэга ж цюкэрочка враз,
ЕК но зубкы прорыгЗагсц.

Опщым, ны дуМАЙтэ й в май ИХзухЧаць
Всекы наукы свящэнны про нас.
Зёрна Ж и так бо изь глеб проРаСтуць навыць бызь Ра, Рамы Ж, ну вжь.
РаДосьць ий РаДуга так но еКСь з РА
В лыко кладуця во в Гран Д.

Да, ГраНим Б ДэОса Веды и Знань гондэ а во. Шоб хоть клякс
Дэ як задумалась: да,
Мо, шо й ий влад Биг Казав
Навытькы в свентым  Пысань?

И ПолоЖу-К на чыла неКый Знак,
И на дисНитСу-К усеКый заразк,
Шоб добрэ помыслы й дило всих вас знаты вСИКда, ЕК Панас.
Да, так найшла сатана
Шося вув-к Библийи даж.
Там жэ но квак: не хадзяк
А ни к кваким дидкам стар.
Бо ета батько чы вам. Э! на 100 грам!

Так и погыбла Русь свят,
Можэ, вжэ з раз 25.
Нашы Ж попы ны шалят
А ны, спаси Божэ прав, хоть бы-к на Паск чы Коляд.

Вот и танцюють Козла
Дэся в Московии ваш
В цэркВах святоГа Ж пынька сучкы прыкрасн.
Бо Ж ны пудБийЛян гроба
Хтось называв гришных бяк.
Шо й в рызах ны ламськ Ш
Хлэщуть коньЯк ий перШак.


Рецензии