Тут мы спросыв у Козла

А чы з ныдилкы саджаць
Хоць бы-к цип корчыка ябль? А ци низя взь?
Стара Ж тахта лутш всэ знат!

Вот ий Хатабыч тут ваш взев да й на свий рыск ий страх
Влиз во до вас быз нормаль
СойяДзийНянь.

Так шо колы шо ны так, мы вийНойВахт завшый прам.
Бо Ж шо Ж в Козла мы дэ фзямш.
А ны смуйРойДзинКый дазь.

Вот дэсь про гэ й будэ Сказ
Мыша с Тигран.

Ну, а пока мы тут как.
Выйшов ву морэ быз матч.
Бо Ж Мняв прыслаль дазь Баран АнтВихрРукСань.
Вот и спымо тута влад
На ракДужНых мяч К.


Рецензии