паломництво

Я звершу паломництво до твого серця
Аби знайти iстину почуттiв.
Зачекаю на тебе у зонi передсердя,
Тiльки б викликати iмпульс, хоч не значний.

Шукаю ногами свого Бога,
Хоча насправдi є так, що кожен сам собi бог,
I де той бог, коли стаєш п'ятами на вiкно
У пошуку більшого простору для думок.


Рецензии