***

точити кiгтi об обпалені вiкна,
Стискати легенями вiльне повiтря,
Просувати пазурi на твої територiї,
Ти завжди для мене була вийнятковою.

Грати в озброєнi війни даремно,
Хоч разом ми будемо, хоч i окремо,
Нiколи не зрадити точно не здатна
Взувайся, iди, тебе чекає гестапо.

У цiй квартирi почуття нашi затхлі,
Понурi манери, точнiсiнько чахлi.
ти фобiєй "ксено" де ж  пiдхопилась?
На твiй порятунок, на жаль, запiзнилась.

Глибокi подряпини, широкi, звологi
Облитi ретельно подiєй минулою
Мене задовбала твоя вийнятковiсть,
Хоча ще не зовсiм забула...


Рецензии