СОН...

Ніч.   Їй   місяць   сяйвом  стелить путь,
Вони   удвох   у  сни  пливуть.
Ніч.   І   мій   коханий  тихо  спить,
Я   ляжу  поряд  -  краща  мить.

Враз,  і    вже   лечу  у   ті  краї,
Де   забавляють   солов’ї.
День.   І    ти   несеш   мене   в    поля,
Та,   ніби   вата,  вся  земля.

Мак.    Він   червоніє,   мов  вуста,
А   в   серединці   є   роса.
Так,   я   хочу   рук  твоїх   тепло,
Кохання   нас  в   полон   взяло.

Ні,   не   зупиняйся,   я   кажу,
Песть   і   голуб,   тебе  прошу.
Ти!   Неначе дощ  гарячих  злив,
Вогонь   бажання    розпалив.

Час,   нехай   летить   у   далечінь,
Мій   любий,  поряд  відпочинь.
Світ.   Його  простори   і   лани
Нехай   полинуть     в   наші   сни.

(8.04.12)


Рецензии
Примазываемся с Жекой к Антонине!)

Глебовы   14.07.2013 15:10     Заявить о нарушении
Ух ты, здорово!

Елена Каминская7   14.07.2013 15:56   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.