It s Your Future

If your heart is in motion,
If your heart is on fire,
If it’s full of emotions
Your Inland Empire.

Be my lover, be my lover, give me your love.
Be my Goddess, be my passion sent from above.


Dam-dam-doo-dee-dam.
Little girl.
Dam-dam-doo-dee-dam.

Dam-dam-doo-dee-dam.
Loving one.
Dam-dam-doo-dee-dam.

You need to understand –
I’ll always be your man.
You know – the spice must flow.
It’s your future.


Every road is a trial.
Every room is a prison.
I accept your denial.
Oh, it has no reason.

You’re in danger, you’re in danger, open your heart.
We should always stay together. Never apart.


© Andrew Mosckalev, 01.04.2012


Рецензии