Ось хмарина линула

Ось хмарина линула,
На сад дощик кинула  –
Всі квіточки полила.
Геть  далі полетіла!

Ось хмарина линула,
На гай дощик кинула.
Грибочки я збирала,
У кошик їх складала.

Ось хмарина линула,
Дощ у річку кинула.
Знову збирать хмарині
Водичку по краплині!


Рецензии