бэтмен назаужды

да ўсіх ты маеш, спачуванне
 праходзячы праз смецця, броды
 табе усе цяжка перажыць
 таму, што бэтмен-назауседы

 да дрэнных , ты-заўсёды дрэнны
 да добрых, станеш абаронай
  для ўсіх астатніх, так напэўна
 пачварай, белаю варонай


Рецензии