Дорога

На чужину іду далеку
Хоть  знаю, що не ма там неньки
І дуже тяжко на душі
Не хочеться іти нікуди
Бо тут чудові гарні люди
Бо тут живе моя сім’я
Великая рідня моя.
Іде б на світі не бував
Краси такої не вбачав
Тут є Карпати і Дунай
Степи, ліси, Говерла, гай
Буде погано в чужині
Без України і рідні.


Рецензии