Одна дина

Її волосся довге гарне
Вітер пишно розвівав
Скільки раз її я бачив
Скільки її зустрічав
Й пари слів не міг сказати
Лиш дивився і мовчав
Її краса небесна врода
Забирає всі слова
Вона гарна, гарна дуже
Але як їй це сказать
Личко наче сонце сяє
Ходить наче по воді пливе
Але звідки вона взялась
Ця красива дівчина
Звідки взялися ці очі
Губи й нариси лиця
Не дівчина, а Богиня
В світі вона лиш одна
Лиш одна така єдина
Такої в світі більш не ма!


Рецензии