Одна дина

По світі я ходив не мало
Днів, років і місяців
Бачив я багато див
Країн, міст, рельєфів гір
Бачив я жінок багато
Бачив і чоловіків
І ось хочу що сказати
Тільки те мені повір
В світі є людей багато
Хтось вродливий а хтось ні
Але ти така єдина
Незвичайної краси!


Рецензии