ВэрБа гнэця биля сэрця

А но Бах ны скэка
А ны пЕ вжа а ны Ежы й
Ны якохГохСь Бе Кар.

ВА А тут НАровли дзесь
Чуюцца часТушьКИ Ш.
Ий я в КИШ ИХ пахХутЧэй! Всэ Ж пайЧуйЕш в ДудДык.
Ныц ны хочэт знаты Вец.
Дай но гармонНуль-люКС.

ЧИН да чинь вам сапоГей -
От вамп ий КахШульКа Ж.


Рецензии