ешкимге коринбеймин. прикол

мен булай ойламаганмын,
iшумен кундер отер деп.
уйге мен бара алмаганмын,
перегар урып турад деп.
суйемин статус арагын,
жинауга акша кумармын.
кустардын тилин угармын,
мас болып калган шыгармын.


Рецензии