***

Махаббат ол бiр сезим тусиниксиз,
Махаббат конилди кейде конилсиз.
Махаббат санди болмас озинсиз,
Махаббатым калдырдын мени умитсиз.

Мен суйгенмен ол суймейди кайтеин,
Ол болмаса, не истеримди билмеймин.
Кушак жайса,жадыраган кундеймин.
Карамай отсе,солып калган гулдеймин.

Аталарым Абай сынды, Жамбыл сынды,
Жырлапты гой, махаббат деген тылсым сырды.
Ошире алмай журектеги сезимимди.
Мен жырлаймын махаббат деп акын сынды.

Абай атамнын жырлаганы,
махаббат кызык мол жылдар.
Мен жырлайын кайдасын деп,
кызыгы мол сол жылдар.


Рецензии