Такы во в нас КосаРыкы ва-х Знаках ЗадиаКавк

У нас тут сэрца бЕцца
Ажно в дванатц сасВекСцій!
І Саса зарас еКСя
Вась прахСьвехЦіць каб еслі. ВІ, А-У, дзе ўсе дзеці? КараБыль ведзьм плыве зе, х!

Мы па…аж туфт пазехВахМ
Ат скаскі ля маленьКіх.
Ну, прама Вакх каб есьЛіў тут во жэ вахэн дзейЛяць.

Панялі ўсё Саветы! Ій наватКІ Сь Кісь неКіх.
Што кіх ув кірхі вперіль Зь
Ясьце вав НірСІКцеці, Х.

Ій во: па радзіўк нэтра вжэ й Бога Ж праўСлаўЛеў жех.
Аткрыў, гавор, Гагарын
СузорІ ля засранцаф!
А сце якісьЦік Гарын
ПрыдБаў Мняў ЗадзіЯкі!

Ну, па САІ жжа прама-Г
Жукі ўсе наВухЧайЮгц.
І шо ты тута скахЖак хоць пра й Стральца вам дажа й.
Ну, вот: жівЁць татарін
ЯкільСьціль бараДаты З.

Ён ведзь зі-н ніжЯнаТы-к!
Так значыць точна пЯный Ш. А мы вось тык іх лапкай:
Скажы-к нам, ты не з жябКа ль?

Ну, й вот, сапЛяк сапраўДны на дны талерКІ Ш хама.
Бо Ж мы Ж сапі й лякай но вж
Усякіх жыд СМІрДзягЧых.
Ну, ў СМІ ій навыць в Янаў, Х.

Аха. Так ты, Вы, наш вжэ К? –
Ну, ладна. Тады ўдач в рыльц!
Бо ў Рылавічах нават
Шчэ й школка  е бандарСфаў. Да, вот, такая справа: траві но Б ясна, як пан.
А дзесь на Беларусі
ПалейШукі загнулісь.

Ныма ж у пашчаў пасты хоць Шнур які вам даты П.
Да шэ й даСціПна якся-к…
Шо й Піна гэта клякСа Ш.

СашКІ Зь но правяць в хараў
На ўсім Палессі, бач ты.

Па-рускі скажам кратка:
Нет в ув дебільных Края,
Што й Маці праслаўляЕйць на мовы не СаБачай Б.
Ходы сюды! Эй, Гав-РІК Ш!
Кай рікСполКома Байім Ж.

І нет у нас ні вж Яндекс ні в Дека во КашЛакТаГах.

Да. Будэ ВакхАнальЛійк шчэ дэ колы, мо, в падлый, ек встанэ Дек с кроватій Зь.
А ны во з нараў ль.


Рецензии