Viva, Евро, viva!

Гімн завзятих вболівальників :). "Євро 2012"

(на мотив пісні “We will rock you”)

Змалку з м’ячем, ти футболом живеш
Прагнеш перемог, програвати вмієш теж
Хлопче, вставай!
Хвилю тримай!
До хрипу в горлі за своїх вболівай!

Viva! Viva! Viva!
Viva, Україна!

Втоми не знав, падав - вставав
Ти мрію мав - і твій час настав!
Друже, давай!
Прапор тримай!
З полум`ям в серці за своїх вболівай!

Viva! Viva! Viva!
Viva, Україна!

Хлопці в Зеленому, Бундес-Машина,
Фурія Червона, Вікінги, Елліни,
Чехи, Картаті, Орли Біло-Червоні,
Три Англійських Леви – команди знайомі!

Viva, «Євро», Viva!
Польща-Україна!

Скуадра Адзура, Летючі Голландці,
Євро-бразильці, Галли і Данці,
Брати Росіяни, Жовто-Синя Дружина -
Це «Євро-12» Польща-Україна!

Viva, «Євро», viva!
Польща-Україна!

Швидкість, напруга, гострі відчуття
Чесна боротьба, яскраві миті життя
Народе, вставай!
Цю пісню горлай!
Перемагай, за футбол вболівай!

Viva, «Євро», viva!
Польща-Україна!
Viva, «Євро», viva!
Польща-Україна!

(написано у співпраці з Костянтином Шевченко)

Аудиозапись: http://www.youtube.com/watch?v=3fY5jBGbh58


Рецензии