Не зупинити час журбою...

Я не пускаю слів на волю,
Вони в бутоні сірих днів
Я лиш благаю мати-долю
Приборкати у серці гнів

Не зупинити час журбою,
Сльозами щастя не залить
Коли майне перед тобою
У дзеркалі чарівна мить

Молитись Богу-то даремно,
Даремно вірить в чудеса.
Тримати світ в руках натхненно
Ото є справжняя краса

Писати слово на папері
Аби крізь час, через віки
Листа встромили в чиїсь двері,
І тихо мовили "Прости"

Аби крізь занавіс смеркання
Поринути в чарівний сон
Напевно марні сподівання,
Щоб серця бились в унісон

Бо неприклонно світ жорстокий,
Хто знає де є та краса
Кожен у світі одинокий
І кожен вірить в чудеса


Рецензии