Leben Sie deutsh,

Па-немецКу ш, чуць-чукч
Гондэ жывом мы
С фашыстамы кучм.
Да ныкого ны колышэт ни что.
Хоть ты разбей далато.

Мы чё-т па-руски никак не магуч.
Ведзь ПукГахЧова пайОт эдак вуж!
ЗдраСтуйце, цёци, ха! Вот МАЙн ахГурц: ни вам ни переВяду Зь.

И жизьнь а нЕ на миг не астаНовь, ишь!
И Ета будзе й правильна й талькова Зь.


Рецензии