В с мнадцять!

18 це вже не 17
і давно не 16,
але ще не 20!
тепер можна до пізна гуляти,
хлопців водити до хати,
дозволяти ім себе цілувати,
можна ходить до магазину:
купувати вино і резину!
можна сидіти до ранку
на підвіконні,
грати пісні під гітарку,
писати вірші і пісні,
потім влягтися тихенько
і у снах далеко втекти!
я люблю вісімнадцять,бо це
не 17 і далеко вже не 16!


Рецензии