Шукаю тебе, моя борода!

Шукаю чоловіка,трішки страшого за віком,
розумнішого ніж вся ця малОлЄтняя шпана,
щоб був повний весь комплект,
як додаток+ пара зелених очей!
А якщо всього цього нема,то хай буде в нього БОРОДА!
Так,щоб аж за серце мене брала!
і від неї мене 10 мамць віддерали,
бо борода-мій культ,
коли її бачу- не їм,не п*ю й не сплю,
про неї думаю й думаю цілими днями!
Як подивлюсь на Сашу Каневского
та Тоні Срона- в мене кров холоне,
ах,голова моя ненормальна,
ЛЮБОВ ДО БОРОДИ В МЕНЕ АНОМАЛЬНА!


Рецензии